Kloostervloeren Zwolle

Stedenvloeren levert kloostervloeren op verschillende locaties in Nederland. Kijk verder op de website voor eventuele vloerleggers bij u in de buurt! Op zoek naar een kloostervloer in Zwolle? Dan zit je op de juiste pagina. Op deze pagina vind je alle opties voor parketvloeren in de buurt van Zwolle

Kloostervloeren worden steeds populairder op het moment. Deze eikenhouten vloeren zien eruit alsof ze zo uit een oud klooster zijn gehaald. Prachtige sterke planken met veel karakter. Kloostervloeren geven veel sfeer in huis en zijn een echte eyecatcher.

Sortering:  
100,25 per m²
Kloostervloer Breda
108,50 per m²
Kloostervloer Groningen
108,50 per m²
Kloostervloer Amersfoort
100,25 per m²
Kloostervloer Utrecht
100,25 per m²
Kloostervloer Amsterdam
113,99 per m²
Kloostervloer Laren
119,95 per m²
Kloostervloer Arnhem
111,25 per m²
Kloostervloer Almere
105,75 per m²
Kloostervloer Zwolle
111,25 per m²
Kloostervloer Assen
114,95 per m²
Kloostervloer Drachten
119,95 per m²
Kloostervloer Haarlem

Inhoud

De vloeren van Stedenvloeren zijn van topkwaliteit, zo staan wij bekend als de beste voorzieners van houten vloeren in Europa. Bij Stedenvloeren wordt enkel gebruik gemaakt van een hoge standaard eikenhout. Hierdoor gaan onze vloeren jaren mee en bent u verzekerd van een goede kwaliteit.

Onze vakmannen in Zwolle hebben een ruim aanbod kloostervloeren. Hierdoor is er altijd wel een vloer die bij u en uw huis past! Met een verscheidenheid aan behandelvormen en kleuren kunt u de mooiste vloer uitkiezen.

Oorsprong van Kloostervloeren

De naam zegt het al, deze vloeren komen oorspronkelijk uit kloosters. In een aantal oude kloosters in bijvoorbeeld Frankrijk kan je de originele vloeren nog vinden. In hetzelfde genre zijn er kasteelvloeren en kerkvloeren. In principe lijken deze drie vloersoorten erg op elkaar. Het zijn eikenhouten vloeren waarbij de planken volledig tot hun recht komen.

Een kloostervloer is een stevige en robuuste vloer, waarbij de natuurlijke kracht van het hout extra naar voren komt. Door de zichtbare nerven en noesten hebben de vloeren veel karakter en zijn ze een stoere basis voor ieder huis.

Net zoals in oude kloosters en kastelen wordt bij de kloostervloeren in Zwolle enkel gebruik gemaakt van eikenhout. Dit sterke hout geeft een vintage look en zorgt ervoor dat je het gevoel hebt alsof je terug in de tijd gaat. Een massieve en robuuste vloer waar een verhaal achter zit.

Een Uitzonderlijke Vloer

De kloostervloeren in Zwolle zijn gemaakt van hout. Hout is een natuurproduct, wat er voor zorgt dat iedere vloer uniek en persoonlijk is. De natuurlijke lijnen en verkleuringen in het hout zorgen ervoor dat geen vloer, sterker nog geen plank, hetzelfde is. Zo bent u verzekerd van een vloer die de enige in haar soort is!

Naast de nerven en noesten die de planken een unieke persoonlijkheid geven, is elke plank ook uitzonderlijk in afwerking en kleur. Wij streven naar een egaal geheel, onze vloeren zullen dan ook zorgen voor een verbinding in de ruimte. Wel is het mogelijk dat individuele planken iets in kleur verschillen. Doordat elke plank een eigen behandeling krijgt kan het zijn dat er verschil in zit. Wij kiezen voor deze individuele behandeling omdat dit het beste resultaat en een goede kwaliteit geeft.

Εecht Vakmanschap

Onze vakmannen zorgen ervoor dat de vloer het hele proces door de beste behandelingen krijgt. Van boom tot planken wordt alles gecontroleerd en goed afgewerkt. Alles zodat het bedrijf van kloostervloeren in Zwolle de mooiste parketvloeren kan leveren.

Kloostervloeren bestaan uit planken met open noesten en nerven. Om deze egaal te maken wordt het hout donker gestopt. Vervolgens worden er planken uit het eikenhout geschaafd. Elke plank wordt individueel getrommeld en behandelt.

Onze kloostervloeren krijgen zowel een Hydro-behandeling als een oliebehandeling. Hierdoor worden de vloeren slijtvast en gaan ze nog langer mee. In principe voorzien wij de vloeren van een velling. Dit zorgt ervoor dat de oude sfeer en robuuste tint nog beter naar voren komt. Mocht u iets anders willen dan is dit altijd mogelijk.

Volledige Eikenhouten Vloer

Al onze parketvloeren zijn gemaakt van eikenhout. Hier is voor gekozen omdat eikenhout een duurzaam materiaal is. Planken van eikenhout zijn extreem sterk en gaan daarom lang mee. Verder zorgt de massieve kwaliteit van het hout samen met de natuurlijke look voor een historisch karakter.

Onze eikenhouten vloeren in Zwolle zijn een echte must-have in een modern interieur. Daarnaast past het ook erg goed in een meer vintage of historisch interieur doordat het eikenhout zo dicht bij de vroegere toepassingen ligt.

Ruim Aanbod Vloeren in Zwolle

De parketvloeren die onze vakmannen in Zwolle aanbieden komen in verschillende tonen en kleuren. Bovenaan deze pagina vindt u de verschillende opties, door op de stedennamen te klikken krijgt u de specificaties over de vloer te zien. Iedere kloostervloer heeft een stadsnaam uit Nederland gekregen, omdat de robuuste en stoere uitstraling bij de steden past.

Zo bieden wij kloostervloeren aan met een echt historisch uiterlijk en een sterk karakter. De verschillende toonopties zorgen ervoor dat je een kloostervloer kan uitkiezen die goed bij je huis past. Wij hebben lichtere opties maar ook juist extra warme en sfeervolle mogelijkheden.

Behandelmethodes en Kleurmogelijkheden

De kloostervloeren uit Zwolle zijn verkrijgbaar in verschillende tonen door de variatie in behandelmethodes. Het hout kan bewerkt worden op meerdere manieren en dit heeft invloed op de uiteindelijke uitstaling.

Door verschillende oliën te gebruiken, komen er bijvoorbeeld verschillende kleuren in het hout naar boven. Hierdoor is het mogelijk om een heel donkere vloer te creëren of juist een meer licht bruine of grijzige tint.

Naast de oliesoort, krijgen de planken ook specifieke behandelingen. Een geborstelde vloer brengt bijvoorbeeld de houtstructuur van de planken aan het oppervlak. Waardoor de nerven voelbaar zijn en het hout er authentiek uitziet. Andere vloeren worden gerookt, een proces dat de nerven beter zichtbaar maakt en het karakter van de planken tot uiting brengt.

Hoe Onderhoud Je een Kloostervloer?

Kloostervloeren van Stedenvloeren zijn makkelijk in onderhoud! Ondanks dat het natuurlijke vloeren zijn, wat vaak extra zorg vraagt, hoef je de vloeren niet bijzonder te behandelen. Onze specifieke behandelmethode zorgt ervoor dat de vloeren super onderhoudsvriendelijk zijn.

De kloostervloeren zijn in principe behandelvrij. Afgezien van de gebruikelijke behandelingen zoals stofzuigen of dweilen, is er niks dat de vloeren nodig hebben! Wij zijn ervan overtuigd dat er geleefd mag worden in een huis. Dit houdt in dat de vloer soms vies wordt. Geen probleem met de kloostervloeren in Zwolle, deze zijn namelijk vuilafstotend en zo weer schoon.