Kloostervloer Amsterdam

100.25 per m²

Deze warme kleur wordt gecreëerd door een zwarte olie, wat je zeker niet zult zeggen als je de kleur zo ziet. Extra donkere plekken komen op een natuurlijke wijze naar voren doordat het hout geschaafd afgewerkt is.

De kloostervloer is een stoere, robuuste eikenvloer

De Kloostervloer is een stoere, robuuste eikenvloer. Onze unieke kloostervloeren zijn donker gestopt voor het schaven om de oude uitstraling te behouden. Deze kloostersortering haalt de charme van een oude houtenvloer in huis, denk hierbij aan noesten, scheuren etc. De vloeren worden geleverd in wisselende lengtes tot een maximum van 290cm. Hout is een natuurproduct en elke vloer is uniek. De kloostervloeren worden behandeld afgeleverd met een speciale behandeling bestaande uit een Hydro behandeling en olie, welke zorgt voor een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke behandeling.

Kantafwerking naar keuze

Soorten vellingen

Standaard zijn onze vloeren voorzien van een micro-velling. Dit geeft de vloer diepte en een mooie uitstraling. Dit afschuinen van de planken geeft de vloer een robuust uiterlijk. Velling zijn er in 2 varianten: 1mm (micro velling) en 2mm (velling).

Uiteraard is zonder velling ook mogelijk. Een vloer zonder velling hebben geen groefjes tussen de planken. De planken sluiten nauw op elkaar aan, dit zorgt dat de individuele plankjes minder goed zichtbaar zijn. Hierdoor ontstaat een rustiger effect.

Onderhouds vrije vloer door speciale behandeling

Een hydro behandeling is een 100% natuurlijke behandeling die op onbewerkt hout wordt toegepast. De vloerplanken worden behandeld met een vloeistof dat bestaat uit water met een geheim bestandsdeel dat de poriën van het hout dicht maakt. Door deze behandeling krijgen de vloerplanken een egale kleur en worden ze vuil afstotend.

Alle kloostervloeren zijn vrij van formaldehyde

Formaldehyde is een kleurloos gas met een prikkelende geur. Formaldehyde wordt ook wel spaanplaatgas genoemd en wordt in vele materialen toegepast zoals lijm en als bacteriedodend middel. Het kan soms jaren duren voordat formaldehyde uit bijvoorbeeld spaanplaat “uitgedampt” is. Uit nieuwe materialen komt meer formaldehyde vrij dan uit oude materialen. Daarbij zorgt ook een hoge temperatuur en een hoge luchtvochtigheid dat er meer gas vrijkomt. Als er niet genoeg geventileerd wordt in de woning blijft formaldehyde langer binnenshuis hangen.

Specificaties

Lengte

1800mm – 2900mm (80% lang en 20% kort)

Breedte

180mm, 220mm, 240mm

Dikte toplaag

4mm

Houtsoort toplaag

Europees eiken

Dikte ondervloer

12mm

Houtsoort ondervloer

Berkenhout

Dikte totaal

16mm

Behandeling

Formaldehyde vrij, Hydro, Vloer olie

Certificering

FSC

Offerte aanvragen

Ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat van één van onze erkende dealers:

Oppervlakte in :
Gewenste op- afleverdatum:
Vul de verplichte velden (*) in om verder te gaan.
Voornaam: *
Achternaam: (optioneel)
E-mailadres: *
Telefoonnummer: (optioneel)
Vul de verplichte velden (*) in om verder te gaan.
Plaatsnaam afleverlocatie: *
Vul de verplichte velden (*) in om verder te gaan.
Vragen en/of opmerkingen: (optioneel)

We gaan veilig om met uw gegevens volgens onze Privacy Policy.
Hulp nodig?

Ook interessant

114,95 per m²
Kloostervloer Drachten
108,50 per m²
Kloostervloer Amersfoort
111,25 per m²
Kloostervloer Assen
119,95 per m²
Kloostervloer Arnhem
119,95 per m²
Kloostervloer Haarlem